3 Mayıs 2024

Ak Parti Düzce İl Yönetimi Merkez Tv'de

Başkan Keskin Hedeflerini Sıraladı

19 Şubat 2019 Salı 20:15
609 Okunma
Ak Parti Düzce İl Yönetimi Merkez Tv'de

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, “Seçim zamanı söylem ve mesajlarımıza dikkat etmemiz gerekir” diyerek siyasilere göndermede bulundu. Ak Parti Düzce İl başkanlığına atanan Mustafa Keskin yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Merkez Tv’yi ziyaret etti.
Ak Parti Düzce İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Keskin,  yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Merkez Tv’nin Düzce ofisine nezaket ziyaretinde bulundu.
Medyayı önemsediklerini belirten Ak Parti Düzce İl Başkanı Keskin, Merkez Tv’nin geniş çevrelere hitabının yanında teknik olarak da uydudan yayın yapmasının bölgeye katkısının azımsanmayacak büyük bir imkanı beraberinde getirdiğini belirterek “Merkez Tv sadece Düzce’nin Bolu’nun değil, ülkemizin ve dünyanın bir yok yöresinde bulunan halkı bizimle buluşturmasının gururunu yaşattığını” dile getirerek “seçim döneminde uyulması gereken kurallar konusunda siyasilere göndermede bulundu:
 Seçim zamanı ortaya çıkan bazı küçük partilerin söz ve söylemleriyle kafa karıştırdığını ifade eden İl başkanı Keskin: “Seçim zamanı ilimizin ve ülkemizin çıkarları için dayanışma içinde olmalıyız. Bu özelliğimizi bu seçim de de gösterelim istiyorum.” dedi.
Partiler arasındaki söz ve eylem birlikteliğinin halkı da etkileyeceğini kaydeden Ak Parti Düzce İl başkanı Keskin “ Hiç olmazsa seçim zamanı bu dayanışmanın kentimize ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacağı ortadadır” diyerek dilin olumlu kullanılmasının önemi üzerinde durdu:
Ak Parti Düzce İl başkanı Mustafa Keskin, Merkez Tv Düzce Temsilcisi ve Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan’la görüşmesi esnasında “medyanın sıkıntılarına zaman zaman şahit olduklarını “ belirterek “Siyasetçi gazeteci dayanışmasının kentin gelişimi açısından öneminin tartışılmaz olduğunu” vurguladı:

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.