24 Nisan 2024

96.Kuruluş Yıl Dönümünde CHP.Heyeti Anıt parkta Buluştu"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 9 Eylül 1923' de siyasi faaliyetlerine başlayan,Türkiye Cumhuriyetinin ilk siyasi partisi olarak 96 yıldır Türk siyasetindeki varlığını sürdüren CHP.kuruluş yıl dönümünde Düzce İl İlçe teşkilatı Anıt Parkta Ata'nın huzurunda çelenk sundu.

09 Eylül 2019 Pazartesi 15:30
676 Okunma
96.Kuruluş Yıl Dönümünde CHP.Heyeti Anıt parkta Buluştu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 9 Eylül 1923'te siyasi faaliyetlerine başlayan CHP, 96 yıldır Türk siyasetindeki varlığını sürdüren, ülkenin ilk siyasi partisi olan "Halk Fırkası, adıyla Atatürk tarafından kurulan, adının başına 1924'de Cumhuriyet" sözcüğü eklenen parti, 1935'teki 4'üncü kurultayda "Cumhuriyet Halk Partisi" adını aldı. 

CHP Düzce Tekilatları, 96. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün ilk olarak Anıtpark'ta buluştu. İl Başkanı İlhan Duru öncülüğündeki CHP heyeti ilk olarak kurucu Genel Başkan Atatürk'ün huzuruna çelenk koydu.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Başkanı İlhan  Duru, günün anlamını belirten yaptığı konuşmasının ardından kutlamaları kabul etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.