5 Mayıs 2024

13. Kuruluş Yıl dönümü Gururla Kutlandı

Düzce Üniversitesi, düzenlediği görkemli törenle, 13. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadı.

20 Mart 2019 Çarşamba 23:15
716 Okunma
13. Kuruluş Yıl dönümü Gururla Kutlandı

Ürettiği evrensel değerlerle, çevre ve sağlık teknolojileri alanında öncü, proje işbirlikleri ile de bölgesel bir lider olma hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, nitelikli eğitimi ve gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalarla bölgesinin  ve ülkemizin önemli bir bilim merkezi haline gelen Düzce Üniversitesi, düzenlediği görkemli törenle, 13. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadı.
Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 13. Kuruluş Yıldönümü Teşvik ve Ödül Töreni programına; Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, şehrimiz kamu temsilcileri, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve basın mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye davet edilen Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren; bölgemize ve ülkemize hizmet anlayışından, ilkeli ve etik değerlere bağlı duruşundan, milli ve manevi değerlerden evrensel değerler üretme vizyonundan taviz vermeden, bir dünya üniversitesi olma yolunda kat ettiği mesafeden dolayı gurur duyduğunu ifade etti.
Açılış konuşmalarının sonrasında, 13. Kuruluş Yıldönümü pastasının, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve protokol üyeleri eşliğinde kesilmesiyle devam eden programda, Üniversitemizin gelişmesine ve öğrencilerimize sağladıkları katkılardan dolayı; kuruluş temsilcilerine ve şehrimizde faaliyet yürüten firma temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.