28 Nisan 2024

ZABITA HAFTASI KUTLANDI

Şehirde mutluluğu ve huzuru sağlamak için gece gündüz çalışan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yemekte bir araya geldi.

08 Eylül 2022 Perşembe 10:15
164 Okunma
ZABITA HAFTASI KUTLANDI

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 196’ıncı yıl dönümü nedeniyle Erguvan Tesisleri’nde düzenlenen programa Belediye Başkan vekili Hüdaver Gösterişli, Başkan Yardımcıları Hasan Günden, Oya Kocaman, Okan Kaltu,belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve zabıta personeli katıldı.

ÖZLÜ’DEN MESAJ
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de bir mesaj göndererek zabıta personelinin zabıta haftasını kutladı. Özlü mesajında “Zabıta teşkilatı sayesinde şehrimizde düzeni, tertibi, hukuk ve yönetmelikleri uyguluyoruz. 
Mesai gözetmeksizin görevi başında olan zabıta arkadaşlarımız bu yüzden bizim için çok önemlisiniz” dedi.

TEŞEKKÜR BELGESİ
Programda bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Zabıta Müdürü Selçuk Yıldırım ve zabıta ekiplerine şehirdeki hummalı çalışmaları için teşekkür etti. Dünya Düzce Günleri etkinliğinde görev alan ve yoğun bir biçimde çalışan zabıta personellerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.