29 Nisan 2024

YUMRUKLAR VE KARTLAR MAÇA DAMGA VERDU...

2023-2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör lig 6.grupta yer alan Kaynaşlı Belediyespor-Çilimli Belediyespor karşılaşma sonrasında yumruklar kartlar maça damda vurdu.

25 Mart 2024 Pazartesi 13:45
70 Okunma
YUMRUKLAR VE KARTLAR MAÇA DAMGA VERDU...


Ligin 1.devresinde Çilimli'de oynanan karşılaşmada da gerginlik yaşanan Çilimli Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor maçının Kaynaşlı'da oynanan ligin 2.devresinde gergin başlayan maçta yumruklar ve kartlar havada uçuştu.İki takımdan 3.er futbolcu kırmızı kart gördü.

Çilimlideki ligin ilk devresindeki gerginlik nedeniyle Çilimli Belediyespor taraftarlarının Kaynaşlı İlçe spor kurulunca maça katılım yasağı getirilen karşılaşmada olayları Emniyet güçlerinin başarılı müdahalesi ile büyümeden önlendi.  

Çilimli Belediyespor maçını Kaynaşlı Belediyespor 6.dakikada futbolcusu Kaan Akar'ın golüyle 1-0 kazanarak puanını 36 yaparken,Çilimli Belediyespor aldığı mağlubiyet ile 38 puanda kaldı.  
Bal liginde sezon sonu puanı az olan takım direk olarak süper amatör lige düşerken,puanı fazla olan takım ise Bölgesel amatör ligde 2024-2025 futbol sezonunda 2023-2024 futbol sezonunda Süper Amatör ligde sezonu birinci olarak tamamlayan Beyköy Belediyespor ile birlikte temsil edecek.
  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.