12 Mayıs 2024

Yılbaşı Öncesi Denetimler Sıklaştırıldı

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi piyasaya sahte içki satmaya çalışan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Ayrıca ekipler son bir hafta içinde yapılan uygulamalar da uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirdi.

20 Aralık 2023 Çarşamba 22:15
125 Okunma
Yılbaşı Öncesi Denetimler Sıklaştırıldı

Düzce’de güvenlik güçleri yaptıkları uygulamalarla suçlulara geçit vermiyor.
Düzce İl Jandarma Komutanlığınca ekiplerinin 11-18 Aralık 2023 tarihleri arasında icra ettikleri önleyici faaliyetlerde 28 gram Kubar Esrar, 3 gram Metamfetamin, 
2 gram Bonzai, 4 adet Lyrica, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 5 bin 120 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Yapılan uygulamalarda 19 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma, 1 kişi hakkında ise kaçakçılık suçundan adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.
Yine yapılan uygulama ve operasyonlarda yılbaşı öncesi sahte/kaçak alkole bağlı ölümlerin önüne geçmek için denetimlerini sıklaştırdı.
Ekipler adli arama neticesinde 60 litre etil alkol, 30 litre bandrolsüz/sahte alkol, 72 adet alkol yapımında kullanılan kit, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirildi. Sahte alkol üretmek suçunu işleyen 1 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.