29 Nisan 2024

YIĞILCA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU:1 TUTUKLAMA

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığımızca Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti(TCK-188) suçu kapsamında yürütülmekte olan soruşturma kapsamında;

12 Mart 2024 Salı 16:15
46 Okunma
YIĞILCA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU:1 TUTUKLAMA

 Yığılca İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk sahasında Uyuşturucu Madde Ticareti, Uyuşturucu kullanma suçunu işlediği değerlendirilen şüphelilerin yakalanması, (7) farklı adreste (7) şüpheli şahsa yönelik ev/işyeri ve eklentilerinde adli arama faaliyeti icra edilmiştir. Yakalanan 6 şahıs gözaltına alınmış olup doktor raporu alınmak üzere İl merkezine gönderildi.
Aramalar sonucunda,B. Ş'in ikametinde girişte biblo içinde saklanmış 1 gr kenevir tohumu,Ü. Ç'nın evinde davul fırının altında 1,5 gr metamfeta Yığılca ilçemizde emniyet ve jandarma ile yapılan eş zamanlı Uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alınmıştır.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı  koordinesinde ve talimatlariyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce  uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik yaptığımız çalışmalarda;E. S isimli şahısla ilgili yapılan aramalarda;13 parça halinde 27 gr Metamfetamin maddesi,1gr Skunk maddesi 1gr Sentetik Kannabinoid maddeleri ele geçirilmiş olup,Şüpheli şahıs Nöbetçi Sulh Ceza hakimliği tarafından tutuklanmıştır.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.