25 Nisan 2024

Yığılca Zıraat Odası Üyelerine İndirimli Sağlık Hizmeti

Özel Çağsu ve Fatmahatun hastaneleri Bolu,Düzce ve çevre İl, ilçelere şifa dağıtmaya devam ediyor.

03 Mart 2020 Salı 09:30
725 Okunma
Yığılca Zıraat Odası Üyelerine İndirimli Sağlık Hizmeti

Özel Düzce Çağsu hastanesi kurum ve kuruluşların ve SSK.ların personellerine ve 1.derece yakınlarına indirimli sağlık hizmeti vermeyi sürdürüyor.
Verdiği sağlık hizmetleriyle bölgenin tercih edilen sağlık kuruluşu olan Düzce Özel Çağsu hastanesi Yığılca ilçesinin çiftcisine hizmet veren Yığılca Zıraat Odasına kayıtlı çiftcilerin ve 1.derecedeki yakınlarının indirimli sağlık hizmeti almaları yapılan protokolle yürürlüğe girdi.

Yığılca Zıraat Odası Başkanı ve üyelerinin Özel Çağsu ve Bolu Fatmahatun hastanelerinde indirimli sağlık hizmeti almalarını sağlayan protokol Düzce çağsu hastanesi Yönetim Kurulu toplantı salonu'nda Düzce Çağsu hastanesi adına,Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Fatma DEMİR,Yığılca Zıraat Odası adına Başkan Hüzeyin YILGIN imzaladı.

Protokol imza töreninde Düzce Çağsu Hastanesi İşletme direktörü İsmail ALTUN,hasta kabul Direktörü Çiğdem ATAÇ YILMAZ ve Yığılca Zıraat Odası üyeleri  Tacettin ÇELİK,Halil TEKİR,Hasan KALAYCI hazır bulunmuştur.
Haber /Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.