25 Nisan 2024

YIĞILCA AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN "FERAGAT EDTİ"

KEREM YALÇINER 2011 YILINDA AK PARTİ TEŞKİLATINDA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI İLE BAŞLADIĞI AKTİF SİYASET HAYATINI SONLANDIRDI

03 Aralık 2019 Salı 23:00
718 Okunma
YIĞILCA AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra 2011 yılında Yığılca'da Ak Partide  aktif siyaset  hayatına başlayan Kerem Yalçıner 6 yıldır üstlendiği Ak Parti ilçe Başkanlığından feragat ettiğini açıkladı.
2011 yılında eğitim hayatını tamamladıktan sonra Yığılca Ak Parti gençlik kolları başkanı olarak başladığım aktif siyasi hayatımı 2013 yılında  atama 2014 ve 2017 yıllarında ilçe kongeremiz ile  ilçe başkanı olarak devam etmiş bulunmaktayım.
Görev sürem  boyunca  ilçe merkez ve köylerimizde  ekip olarak  bir çok başarılı çalışmalar yaptık. 2002 yılından  bugüne kadar yapmış olduğum  yatırımlar ile  yeni Türkiyenin  mimarı Ak Parti  ise bizlerde kurucu genel başkanımız  ve Cumhurbaşkanımız sayın  Recep Tayyip Erdoğan ,il başkanımız  ve milletvekillerimizden aldığımız güçlü  destek ile ilçe merkez ve köylerimize  yapmış olduğumuz  yatırımlarla  Yığılcamızı  şaha kaldıraçak bir çok hizmetin  gelmesine vesile olduk.
Öncelikle  bu hizmetlerin  ilçemize kazanımı noktasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum.Ak Parti  siyasi partiden öte bir dava harekedidir.Ak Parti davamızın hizmet maratonu  bir Bayrak yarışı olup,kongrelerimiz de bir bayrak  yarışı olup yenileme sürecidir.
Türkiye genelinde Ak Parti 7.olağan kongre  sürecimizin  başlaması ve partimizin yenilenmesi ,öncelikte 2023 ve 2024 hedeflerine güçlü şekilde girebilmesi,daha güçlü bir teşkilat yapısı oluşturulması ve yeni geleçek  arkadaşlarımızın  da önünü açabilmek için 2 yıl gençlik kolları başkanı,6 yıldır ilçe başkanı olarak şeref ve gururla  yürüttüğüm ve tekrar aday  olmayı düşünmediğim Ak Parti Yığılca ilçe başkanlığından feragat ediyorum.
Belirtmek isterimki  bu bir veda değildir.Bundan sonraki süreçte de partimiz sayın Recep Tyip Erdoğan  ve teşkilatımızın emrinde çalışmaya,partimize ve davamıza hizmet etmeye kararlı bir şekilde devam edeceğim.
Bu güne kadar benimle birlikte yol ve dava arkadaşlığı yapmış tüm il ilçe başkanlarıma milletvekillerime  il genel meçlis üyelerimize belediye başkanlarımıza, ilçe ana kademe,kadın kolları,gençlik kolları, başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine,belediye meçlis üyelerimize teşekkür ediyor ,bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.
Özellikle  Ak Partimize gönül veren hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum.Var ise hakkım herkese helal olsun.Gençliğimin en güzel yıllarını Recep Tayip Erdoğan gibi bir dünya liderinin davasına denk getiren Rabbime hamd olsun.Hedef 2023-2024 durmak yok yola devam.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.