25 Nisan 2024

Yeni Nesil Araç Hizmete Girdi “Konteynerler Pırıl Pırıl Olacak”

Düzce Belediyesi hizmetlerinde gelişen teknolojinin imkanlarından yararlanmaya devam ediyor.

07 Ocak 2020 Salı 20:00
715 Okunma
Yeni Nesil Araç Hizmete Girdi “Konteynerler Pırıl Pırıl Olacak”

Yeni Nesil Araç  Hizmete Girdi” Konteynerler Pırıl Pırıl  Olacak” Düzce Belediyesi yeni nesil  teknoloji çöp toplama aracı  ile  hizmet vermeyi sürdürüp, çöp konteynerleri  temizlenerek çevre sağlığı korunacak.
Şehir merkezinde çöp toplama ve temizleme konusunda Temizlik işleri Müdürlüğü filosuna dahil edilen yeni nesil araçla birlikte çöp toplama işlemi daha temiz ve çevre sağlığı gözetilerek yapılacak. Özellikle kirli çöp konteynerlerinin neden olduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaya yönelik kullanılacak araç sayesinde çöpler el değmeden aracın aparatı ile alınacak, aynı araç içinde yıkanarak tekrar alındığı yere konulacak. Böylece çöp konteynerlerinin neden olduğu kötü koku ortadan kalkacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada; filoya şimdilik bir araç alındığını belirterek aracın tam kapasiteli şekilde, tüm mahallelerde hizmet vereceğini duyurdu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.