17 Mayıs 2024

YENİ DÖNEMDE BİRLİKTE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve beraberindeki heyet, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

02 Mayıs 2024 Perşembe 15:00
39 Okunma
 YENİ DÖNEMDE BİRLİKTE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce TSO heyetini ağırladı.
 Ziyarette; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, Meclis Başkanı Tanju Acar, Meclis Başkan Yardımcıları Murat Taştepe ve Metin Topal, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gökçe Ülkü Altay hazır bulundu.
 Dr. Faruk Özlü’nün ikinci döneminde geçen dönemdeki başarılı projelerini arttırarak devam edeceğine inandıklarını söyleyen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan  Bıyık, yeni dönemin Düzce’ye hayırlar getirmesini temenni etti.Ziyarette konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ilk kabulü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak belirlediklerini belirterek, Düzce Belediyesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın birlikte önemli işler yaptıklarını, yeni dönemde de yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Geçen dönem hazırlık çalışmalarına başlanan Mobilya Kenti projesini bu dönemde hayata geçireceklerini belirten Dr. Faruk Özlü, Belediye Başkanlığının ikinci döneminde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte büyük projelere imza atacaklarını da sözlerine ekledi.Ziyaretin devamında gündemle ilgili karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.