27 Nisan 2024

Yedek Statta Zemin Alt Yapı Düzenlenmesine Geçildi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Spor Şehri Düzce sloganıyla başlattığı projelerden biri olan Şıralık mahallesinde yedek statta son rotüşler yapılıyor. Yedek statta zemin altyapısı düzenlenmesinin ardından çimlendirilmesi gerçekleştirilecek.

17 Ağustos 2022 Çarşamba 22:15
217 Okunma
Yedek Statta  Zemin Alt Yapı Düzenlenmesine Geçildi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin ortak sevgisi olan Düzcespor’un müsabakalarını oynayacağı Şıralık Spor Kompleksinde yapımına başlanan stadın tribünlerinin yerleştirilmesinin ardından stadyumun tel örgüleri, zemin alt yapı düzenlenmesine geçildi. 
Yedek Stadın çimlendirme işlemi ise önümüzdeki hafta başlayacak.Yeni sezona yetiştirilmesi hedeflenen stat ile birlikte Düzce’nin doğusunda spor kompleksi için önemli adım atılmış olacak. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.