12 Mayıs 2024

YAKALAMALI ŞAHIS UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, infialle öldürme suçundan 13 yıl 9 ay hapis cezası ile yakalama kararı bulunan E.İ. isimli şahıs uyuşturucu ile yakalandı.

23 Aralık 2023 Cumartesi 20:30
163 Okunma
YAKALAMALI ŞAHIS UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları uyarınca jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışma neticesinde Kaynaşlı ilçesi Üçköprü köyünde bir dinlenme tesisinde araması bulunan şahsın mola vereceği bilgisine ulaştı. 
Ekipler yaptıkları çalışmayla 'Başka bir suçu işleyememekten kaynaklanan infialle öldürme' suçundan 13 yıl 9 ay hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Batman nüfusuna kayıtlı E.İ. (20) isimli erkek şahıs yakalandı.
"Üzerinden kokain çıktı"
Şahsın yakalandığı sırada 'Prens' isimli narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan üst aramasında ise 110 gr.Crack(kokain)uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan E.İ. hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.