29 Nisan 2024

Vekillik Yarışı Başladı

24 Haziranda Yapılacak Erken Seçim Öncesinde 27. Dönem Milletvekili Olabilmek İçin Aday Adayları Da Belli Olmaya Başladı.

27 Nisan 2018 Cuma 22:41
379 Okunma
Vekillik Yarışı  Başladı

24 Haziran 2018 tarihinde Türkiye genelinde sandık başına gidiyor.
Partiler çalışmalarına başlarken aday adayı açıklamaları da basın ve sosyal medya hesaplarından yapılmaya başlanıldı.
Aday adayı yoğunluğu en çok yaşanan parti yine AK Parti oldu. Ak Partide aday adaylığını açıklayan ilk isim Avukat Ali Dilber oldu.
Partisini temsil ettiği İl Genel Meclisindeki meclis başkanlığı görevinden istifa eden Dursun Çakır, yine sosyal medya hesabından aday adayı olduğunu açıklarken, MÜSİAD Başkanı İsa Şengülün yanı sıra 24.Dönem AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır da aday adayı olduğunu açıkladı.
İşadamı Zafer Gündüzün de aday adayı olmak için başvurusunu yaptığı bilgisine ulaşıldı.
CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan ve MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz partilerinden milletvekili aday adayı olmak için ilk adımı istifa ettiklerini açıklayarak yaptı.
İYİ Partide İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Yunus Özay Er ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi Demet Gündayın görevlerinden istifa ettiği ,milletvekili aday adayı olacakları öğrenildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.