7 Mayıs 2024

Vekiller Mazbatasını Aldı

24 Haziran Yapılan Cumhurbaşkanı Ve 27.Dönem Milletvekili Seçimlerinin Ardından Düzceden Ak Parti Milletvekili Seçilen Fahri Çakır İle Ayşe Keşir İle Mhp Milletvekili Ümit Yılmaz Mazbatasını Aldı.

05 Temmuz 2018 Perşembe 16:23
362 Okunma
Vekiller Mazbatasını Aldı

Vekiller yaptıkları konuşmalarda Düzceli vatandaşlara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
24 Haziranda yapılan Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından Yüksek Seçim Kurulunun açıkladığı kesin seçim sonuçları sonrasında Düzceden milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile MHP Milletvekili Ümit Yılmaz düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbata törenine vekillerin yanı sıra Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve partililer katıldı. Yoğun tempolu bir süreç geçirdik Düzce 2.Sıra Milletvekili Ayşe Keşir mazbatasını almasının ardından yaptığı konuşmada şunları kaydetti: 40 gün yoğun tempolu bir süreç geçirdik. Bu salonda bulunan herkes için bir süreçti bu. Basın mensupları, adli mensuplarımız, teşkilatlarımız. Düzce halkımız, hemşerilerimiz ve seçmenlerimiz başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Oy kullanmak için sandığa giden yüzde 87ye yakın Düzce halkına teşekkür ediyorum

Düzcenin 3.Sıra Milletvekili Ümit Yılmaz mazbatasını almasının ardından şu ifadelerde bulundu: Yoğun bir seçim temposundan sonra bütün Düzce halkına, öncelikle bize oy veren vermeyen ama demokratik hakkını kullanmak için sandığa giden yüzde 87ye yakın Düzce halkına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Cumhur ittifakı içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek istedik bu süreçte ve birinci turda biteceğinden emin şekilde çalıştık, inandık buna. Yine Sayın Cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten ötürü Düzce halkına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yüzde 77ye yakın destek verdiler. Ayrıca bizleri temsilci olarak seçtiğiniz için tüm Düzce halkına oy veren vermeyen huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tören, tebriklerin kabul edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.