4 Mayıs 2024

VALİ SELÇUK ASLAN’IN "23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" MESAJI

Çocuk hayatın önünde akan coşkudur. Çocuk karanlıkta duyulan en büyük sestir. Çocuk umutsuzlukta dünyayı aydınlatan en güzel renktir.

22 Nisan 2024 Pazartesi 17:15
47 Okunma
VALİ SELÇUK ASLAN’IN

23 Nisan coşku, sevinç ve gurur günümüzdür. 23 Nisan ruhu bağımsızlık ve azmimiz, kararlılığımız, birlik ve beraberliğe olan  inancımızdır. 
Evlatlarımızı çağın gerektirdiği donanımlarla yetiştirmek onların huzurlu ve mutlu bir şekilde büyümeleri en büyük vazifemizdir.
Devletimizin kurucusu, ilk meclis başkanımız Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Küçük hanımlar, Küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendiniz ne kadar önemli, değerli, olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. 
Sizlerden çok şey bekliyoruz” sözünden de anlaşıldığı üzere; Tarihimizde bir dönüm noktası olan 23 Nisan’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, milletimizin çocuklarımıza olan inancının bir sembolüdür. 
Sevgili Çocuklar,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır. 
TBMM'nin açıldığı bu özel gün çok büyük anlam taşımaktadır. Bu sizlere duyulan inancın bir ifadesi, geleceği şekillendireceğinize dair olan güvenin değerli bir yansımasıdır. Sizler milletimizin umudu, vatanımızın geleceğisiniz. İçinizdeki heyecan, gözünüzdeki ışık kalbinizdeki neşe hiç bitmesin. 
Sizlerden aldığımız güçle sizler için güçlü yarınlar inşa etmek ve çok çalışmak bize, çok çalışarak bu güzel ülkeye ve geleceğe sahip çıkacak harika bir nesil olmak sizlere düşüyor.
Sevgiyle bakan gözlerinizden, mutluluk ve geleceği yansıtan o gül kokulu yanaklarınızdan öpüyor, sevgilerimi iletiyorum. 
Bu güzel ve kutsal emanetleri gözünden sakınarak bin bir emekle yetiştiren ailelerimize saygılarımı sunuyorum.
Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” esasıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104.yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.