5 Mayıs 2024

“Vali: Erdemliler Derneği her ilçemizde olmalı…”

Çilimli’de faaliyet gösteren Erdemliler Derneğinin geleneksel hale getirdiği Çilimli’nin Altın ve Örnek Öğrencileri Ödül Töreninin on ikincisi Düzce Valisi Dr. Zülkif DAĞLI’nın katılımlarıyla Çilimli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

14 Haziran 2019 Cuma 14:45
514 Okunma
 “Vali: Erdemliler Derneği her ilçemizde olmalı…”

Düzce Belediyesi Zeybek Ekibi ve Gölyaka Kuyudüzü Mahallesi Muhtarlığı Karadeniz folklor ekiplerinin gösterisi ile başlayan törende açılış konuşmasını dernek yönetim kurulu başkanı Hasan KARADAYI yaptı.
Karadayı, “İlçemiz ortaokullarından 10 Altın ve 10 Örnek öğrencinin okulların öğrenci davranışları değerlendirme kurulları tarafından belirlendiğini, her yıl   20 öğrencimize  10 çeyrek altın, 10 gram altın altın ve örnek öğrenci belgeleri ile hediye paketlerinin takdim edildiğini söyledi. Ayrıca öğrencilerimizin ileriki hayatlarında da desteklerini sürdürdüklerini ifade etti.”2006 yılı altın öğrencilerinden Eczacı Rümeysa TÜKEL de yaptığı konuşmada, ”Ödüllendirmenin öğrencileri hayata tutunmalarında motive ettiğini, bu çalışmalarından dolayı Erdemliler Derneği’ne teşekkür ettiğini ifade ederek, öğrencilere her ne olursa olsun hedeflerine varmak için hayallerinden vazgeçmemelerini tavsiye etti.

Törene  teşrif eden Düzce Valisi Dr. Zülkif DAĞLI da yaptığı konuşmada, “Erdemliler Derneği’nin örnek çalışmalarını takdirle takip ettiklerini, Erdemliler’in model olduğunu ve her ilçede böylesine bir derneğin olması gerektiğini bu konuda Erdemliler Derneği’nin öncülük yapabileceğini ifade etti.”

Çilimli Kaymakamı  Sinan KORKMAZ, Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Yunus KARAMAN, Göç İdaresi İl Müdürü Seyhan AKYÜZ, Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem YAZAR MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa PEHLİVAN, il ve ilçe protokolünden çok sayıda davetlinin katıldığı törende özgün çalışmalar yapan ilçe okullarımızın Yeşilay Kulübü öğrencilerine de hediyeler ve belgeler verildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.