29 Mart 2024

VALİ DAĞLI'DAN 18 MART MESAJI

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı 18 Mart Çanakkale zaferinin 105. yıl dönümü dolayısı ile yayınladığı mesajında "Çanakkale Savaşları’ndaki ruhu, heyecanı, azmi ve kararlılığı bugün de kalbimizde” dedi.

18 Mart 2020 Çarşamba 20:30
349 Okunma
VALİ DAĞLI'DAN 18 MART MESAJI

Vali Dr. Zülkif Dağlı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 
Mesajında: “Çanakkale, bin yıllık tarihimizin her anına damga vuran, istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, çok büyük fedakârlıklarla bir kez daha teyit edildiği yerdir. 
Canlarını feda ederek 'Çanakkale geçilmez' dedirten, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir. 
Kahraman ecdadımızın bizlere mirası olan vatanımıza sahip çıkmak için, bizlere düşen en büyük sorumluluk, Çanakkale Savaşları’ndaki ruhu, heyecanı, azmi ve kararlılığı bugün de kalbimizde hissetmektir. 
Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü dolayısıyla milletimize eşsiz bir zaferin gururunu yaşatan başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna en değerli varlıklarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlık, afiyet ve hayırlı uzun ömürler diliyorum” ifadelerinde bulundu. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.