15 Mayıs 2024

Vali Cevdet Atay’ın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

22 Nisan 2022 Cuma 22:45
186 Okunma
Vali Cevdet Atay’ın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek bağımsızlığımızı ve milli iradenin hakimiyetini dünyaya ilan ettiğimiz tarihtir. Dün olduğu gibi, bugün de devletimizin, demokrasimizin ve istikbalimizin en büyük güvencesidir. 
Dünün çocukları olarak en büyük arzumuz, yarınlarda ülkemizin sorumluluğunu devredeceğimiz çocuklarımızın iyi eğitim alarak milli ve manevi ideallerimize sarılmaları ve dünyaya açık olarak yetişmelerini sağlamaktır. 
Bu duygu ve düşüncelerle; TBMM'nin ilk başkanı, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.