25 Nisan 2024

Vali Cevdet Atay’dan Düzce TSO’ya İade-i Ziyaret

Vali Atay, kamu kurumları ve mesleki kuruluşları ziyaretleri kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

24 Temmuz 2020 Cuma 09:15
374 Okunma
 Vali  Cevdet Atay’dan  Düzce TSO’ya İade-i Ziyaret

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli, odanın kısa tanıtımını yaparak OSB’ler, istihdam rakamları, oda istatistikleri ve genel durum ile ilgili değerlendirme konuşması yaptı.

Ahmet Dertli’nin ardından konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 2018 yılından  bu yana gerçekleştirilen faaliyetler ve “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol ile Düzce Ticaret Odası ve proje okul Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında geliştirilen projeler  hakkında Vali Cevdet Atay’a bilgiler aktardı.

Ziyarette konuşan  Vali Cevdet Atay, mesleki kuruluşların ve sivil toplum kuruluşlarının ilin ekonomisinde ve işleyişinde önemli yere sahip olduğuna değinerek,

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa birçok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” İfadelerinde bulundu. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.