14 Mayıs 2024

VALİ CEVDET ATAY DÜZCE TSO'YU ZİYARET ETTİ

Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ile yeni yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret etti.

02 Şubat 2023 Perşembe 18:15
129 Okunma
VALİ CEVDET ATAY DÜZCE TSO'YU ZİYARET ETTİ

Ziyarete; İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Düzce Valisi Cevdet Atay; “Düzcemiz’in güçlü bir potansiyeli var. Tarım, turizm, sanayi, ticaret ve diğer alanlarda şehrimizin geleceğine katkı verecek projelerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı temenni ediyorum.

 Sizlerin bu çalışmalara katkılarının devam edeceğine inanıyorum.” dedi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce Valisi Cevdet Atay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.


Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.