29 Nisan 2024

VALİ ATAY BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltılı toplantıda Vali Cevdet Atay Düzce basını ile bir araya geldi.

10 Ocak 2022 Pazartesi 20:30
238 Okunma
VALİ ATAY BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

Gazetecilerle sohbet eden Vali Atay basının, gece günüz demeden toplumu aydınlatmak uğruna çalıştığını ve en önemli mesleklerden biri olduğunu ifade etti.
Basının mesai kavramı gözetmeksizin doğru bilgi peşinde olduğunu dile getiren Atay, ‘’Kamu olarak her zaman basınımızın yanındayız. 
Gece gündüz demeden toplumu aydınlatmaya gayret eden, mesai kavramı nedir bilmeyen, doğru bilgi peşinde koşan basınımızın bu özel gününde, 
Vali yardımcılarımızla, Jandarma Alay komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüz ile birlikte yanınızda olmak istedik. 
Hepinize teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.’’ şeklinde konuştu.
Vali Atay, gazetecilerin çalışmalarını kolaylaştırma yönünde ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, kentte görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.