26 Nisan 2024

Ülke Genelinde Eş Zamanlı Alkol Operasyonu

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda 1 şahıs yakalandı.

31 Aralık 2019 Salı 18:00
644 Okunma
Ülke Genelinde Eş Zamanlı Alkol Operasyonu

Düzenlenen operasyonda Uzun Mustafa Mahallesi’nde kaçak içki imal ettiği öğrenilen bir büfede yapılan aramada ise alkol üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Şüpheli şahsa adli işlem uygulandı.
Ülke genelinde gerçekleştirilen Alkol operasyonu kapsamında, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda aranan bir şahıs Cumayeri’nde yakalandı.
Ayrıca Uzun Mustafa Mahallesi’nde kaçak içki ürettiği tespit edilen büfede yapılan aramada ise, her biri birer litrelik olmak üzere toplam 230 şişe etil alkol,viski yapımında kullanılan 89 adet aroma vb. malzemeler ele geçirildi.
Büfede gerçekleştirilen operasyon sonucunda şüpheli şahsa 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalef suçundan adli işlem yapıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.