23 Nisan 2024

ULAŞIM ANKETİNDE SON 10 GÜN

Şehir içi toplu taşıma sistemini sil baştan yenileyen Düzce Belediyesi, ulaşım hizmetlerinde yapılan değişikliğin ardından başlattığı memnuniyet anketi 31 Ocak’ta sona eriyor.

22 Ocak 2021 Cuma 07:45
340 Okunma
ULAŞIM ANKETİNDE SON 10 GÜN

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün Ulaşım Master Planı çerçevesinde önce Ulaşım A.Ş kurulması ardından da toplu taşıma araçlarının değişmesi ile Düzce'de kaliteyi artıran Düzce Belediyesi, vatandaşların memnuniyetini ölçmek ve önerilerini almak için başlattığı anketin sona ermesine 10 gün kaldı. 
Düzcelilere daha iyi ulaşım hizmeti sunmak amacıyla başlatılan anketin sonuçları değerlendirilerek vatandaşların talepleri ve istekleri ölçüsünde iyileştirmeler yapılacak. 
Toplu ulaşım sistemini kullanan vatandaşlar Düzce Belediyesi resmi web sitesi üzerinden https://duzce.bel.tr/8723-ulasim-memnuniyet-anketi  linkini tıklayarak ankete katılabilirler. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.