19 Mayıs 2024

U-13 ŞAMPİYONU DÜZCESPOR

U-13 Ligi finalinde 1905 spor kulübünü 2-0 mağlup eden Düzcespor U-13 takımı il şampiyonu oldu.

23 Haziran 2023 Cuma 22:30
153 Okunma
U-13 ŞAMPİYONU DÜZCESPOR

2022-2023 futbol sezonu yerel U-13 liginde yarı finalde Düzcespor Gökmen Zeki spor kulübünü 8-0, penaltı atışları sonrasında Aydınpınarsporu 5-3 mağlup eden 1905 spor kulübü finalde karşı karşıya geldi.
Nurettin Zafer stadında Bilal Yılmaz,Ede Hemiş,Egecan Taşkın hakem triyosunun yönettiği U-13 finalini 2-0 galip tamamlayan Düzcespor 2022-2023 futbol sezonunu Düzce il şampiyonu olarak  tamamlamayı başardı.Final karşılaşmasında Düzcesporun gollerini 17-42.dakikalarda Muhammet Furkan Karakaya kaydetti.

Düzcesporun geleceğinin temel taşları olan ilimizin U-13  takımlarının finaline ilgi beklenenin üzerinde oldu.Veliler spor camiası geleceğin Düzcesporunun temel taşlarının mücadelesini ilgiyle izlerken, minik yörekler centilmenlik içinde mücadelerini sürdürdüler.

Karşılaşma sonrasında yarı final ve final karşılaşmasında mücadele eden Düzcespor,1905,Aydınpınarspor,Gökmen Zeki spor kulübünün sporcularına madalyalar verilirken,birincilik kupası Düzcespor kaptanı,2.lik kupasını 1905 spor kulübü kaptanı,3.lük derecesini paylaşan Aydınpınarspor ve Gökmen Zeki spor kulübü kaptanları takımları adına kupalarını aldılar.

Final karşılaşmasının madalya töreni  sonrasında  Düzcespor alt yapı kordinatörü  Kenan Özen'e duygularını sorduğumuzda,Kulüp başkanımız Gökhan bey ve yönetimi Düzcesporumuzun geleceğinin  alt yapılarımızdan yetişeçek sporcularımız olduğu bilinciyle bizlere verdikleri desteklerin  alt yapı

ekibimizle  oluşturduğumuz sporcu kadrolarının meyvalarını almaya çalışmaktayız.U-13 ligimizde de şampiyon olarak tamamladık.Sporcularımız ve bizler sezonu mutlu olarak tamamladık.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dedi.
Haber/foto/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.