29 Nisan 2024

Türkseven Ailesinin Acı Günü

Türkseven Ailesinin büyüklerinden Nurhayat Türkseven vefat etti.

24 Nisan 2019 Çarşamba 23:00
796 Okunma
Türkseven Ailesinin Acı Günü

Merhume Türkseven Merkez Büyük Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından kalabalık bir cemaat eşliğinde Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.
Hacı Hidayet, Mustafa, Mehmet ve Tahir Türkseven'in ablaları, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türseven,  Malahat Türkseven'in ablası Nurhayat Türkseven vefat etti.
Merhume Nurhayat Türkseven'in cenazesi Kültür Mahallesindeki evinden alınarak Merkez Büyük Cami'ye getirildi. Ablasını kaybeden  Hacı Hidayet Türkseven ve diğer aile fertleri cami avlusunda taziyeleri kabul etti.
Gerçekleştirilen cenaze törenine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin,Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı,Siyasi parti temsilcileri ile ailenin yakınları ve sevenleri katılım gösterdi.
Kalabalık bir cemaat eşliğinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası merhumenin naaşı Düzce Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Gündem 81 Haber Ajansı  Medya  Ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.