29 Mart 2024

Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Bölge Şampiyonası

Vali Dr. Zülkif Dağlı’nın himayelerinde, zeka oyunlarının ilimizdeki tüm okullarda yaygınlaşmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Bu kapsamda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilimizde görev yapan tüm okul idareci ve öğretmenlerinin özverili ve gayretli çalışmaları devam etmektedir.

23 Kasım 2019 Cumartesi 11:15
610 Okunma
Türkiye Okullar Arası  Zeka  Oyunları  Bölge  Şampiyonası

Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Zekâ Vakfı İşbirliğiyle düzenlenen “Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Bölge Şampiyonası”  Türkiye genelinde 7 bölge esas alınarak eş zamanlı olarak 16 Kasım 2019 Cumartesi tüm yurtta tamamlandı. Şampiyona, bölgelerinde ilk üçe giren takımlar arasında 21 Aralık 2019 Cumartesi günü Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finali ile sona erecek. Düzce’nin dahil olduğu Karadeniz Bölge Finalleri 16 Kasım 2019 Cumartesi günü Trabzon’da tamamlandı.

İlimizde ilk üçe giren takımların bölge finaline katıldığı yarışmalarda Düzce’yi 9 okulumuz temsil etti. Ortaokul kategorisinde, Düzce Bilsem Ortaokul takımı öğrencileri  İrem Gülce Yazgan, Umut Kağan Yazgan, Elif Naz Sarı, Karadeniz Bölgesi 1. si ve  Lise kategorisinde  de Düzce Bilsem Lise  takımı öğrencileri Sümeyye Rana Kuş, Eylül Topçu, Ceren Kavak ise Karadeniz Bölge 2.’si olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. Bu kapsamda,  tüm bölgelerden en iyi 3 takımın yarışacağı Türkiye finallerinde ilimizden iki takımın hem Düzce’yi hem de Karadeniz Bölgesini temsil edecek olmaları ilimiz açısından büyük bir gurur ve başarı kaynağıdır.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.