23 Haziran 2025

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

18 Aralık 2020 Cuma 16:15
684 Okunma
Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’ya yapılan ziyarette Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Judo Düzce İl Temsilcisi Ayhan Alayıldız ve Judo Antrenörü Nermin Alayıldız da yer aldı.

Ziyaretlerine devam eden Huysuz, Valimiz Sayın Cevdet Atay’ı da makamında ziyaret ettikten sonra Gençlik Merkezi bahçesine yapılan Judo Salonu’nda incelemede bulundu. Huysuz, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’ya judoya gösterdiği destek ve yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Nermin Alayıldız’ın öncülüğünü yaptığı Judocu Anneler bir araya gelerek Olimpik Anneler Kadın ve İşletme Kooperatifi’ni kurdu.

Bu kooperatife destek olmak için de fikirler sunan Sezer Huysuz, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin ile görüştü.
Olimpik Anneler Kadın ve İşletme Kooperatifi’ne destek olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin’e teşekkür eden Sezer Huysuz, kendisine hediye takdim etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.