26 Nisan 2024

Türk Kızılay'ında "Moral"Ziyaretleri

Türk Kızılay Genel Müdürü danışmanı Hüseyin Bektaş Düzce'de Emniyet ve Sağlık mensuplarına moral ziyaretleri gerçekleştirdi.

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:30
337 Okunma
Türk Kızılay'ında

Türk Kızılay Genel Müdür Danışmanı Hüseyin Bektaş, Kızılay Düzce Şube Başkanı Av.Halil Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yamaç ile birlikte önce Yenikent Şehit Yalçın Güzeler Polis Merkezi’ne giderek merkezde görev yapan emniyet mensuplarına nezaket ve moral motivasyon ziyaretlerinde bulunduktan sonra Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görevli sağlık çalışanlarına da moral motivasyon ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Sağlık çalışanlarının çocukları için Ülker firmasının Türk Kızılay’ına bağışladığı ürünlerden hazırlanan hediye paketlerini sağlık çalışanlarına teslim eden Türk Kızılay’ı yöneticileri, bu sayede hem mutlu oldular hem de mutlu ettiler.

Kızılay yetkilileri korona Virüsü günlerinde bu tür ziyaretlere zaman zaman devam edileceği belirtilerek Kızılay’a bağışta bulunanların emanetlerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi için hassasiyetle çalışacaklarını ifade ettiler.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.