25 Nisan 2024

Tüm Türkiye İle Eş Zamanlı Çalışma

Kırmızı çizgimizi çektik.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından duyurduğu "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" paylaşımının ardından Düzce Belediyesi ekipleri yaya geçitleri ve caddelerde kırmızı çizgi çekme çalışmasına başladı.

01 Nisan 2021 Perşembe 11:15
279 Okunma
Tüm Türkiye İle Eş Zamanlı Çalışma

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından aynı anda duyurduğu ardından 81 il valiliğe gönderilen resmi yazıyla birlikte başlatılan “Kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz” çalışması Düzce’de de gerçekleştiriliyor.

Düzce Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını da değerlendirerek dün gece itibariyle başladığı çalışmalarda birçok yaya geçidine kırmızı çizgilerin çekilmesini sağladı.Ekiplerin, kırmızı çizgi çekme çalışmaları bugün de devam ediyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.