7 Mayıs 2024

Tüm Kademelerimizle Çalışıyoruz

Keskin AK Partimizin tüm Türkiye'nin her ilinde başarmak istediği modernleşme atağına Düzcemiz de 19 yıl önce bu kervana katılmış ve bizler de hemşehrilerimizin mutluluğu ve refahı için tüm kademelerimiz le çalışıyoruz.

11 Aralık 2018 Salı 15:45
657 Okunma
Tüm Kademelerimizle Çalışıyoruz

1999 yılında yaşadığımız iki büyük deprem felaketinin ardından ilimiz manevi ve fiziki açıdan önemli kayıplar verdi. Ancak 9 Aralık 1999 tarihinde Düzce’mizin il olması ile birlikte yeniden ayağa kalktık ve her geçen gün ilimizin daha modern ve bölgesinde güçlü iller arasında yer alması için çalışmaları başlattık. Düzce’miz 19 yıl içinde Üniversitesiyle, meslek yüksekokullarıyla, OSB’leriyle, kamu binalarıyla, merkez ve ilçe hastaneleriyle, alt yapı çalışmalarıyla, spor alanlarıyla ve belediyelerinin çalışmalarıyla artık emekleme döneminden yürümeye hatta koşmaya başlamıştır.
Hükümetimizin Düzce’ye olan desteğini ve verdiği önemi her alanda hissetmekteyiz ve yatırımlarımızı da Düzce’mizin ve Düzcelilerimizin layık olduğu şekilde başlatmış ve devam ettirmekteyiz. Türkiye’nin en genç ilinin İstanbul-Ankara arasında ve Karadeniz kıyı şeridinin Batıdaki en stratejik ili olması için Ankara’da da milletvekillerimiz, bürokratlarımız ve başkanlarımızla sorunlarımızı tespit ediyor ve çözüm noktalarında önemli yol kat ediyoruz.
AK Partimizin tüm Türkiye’nin her ilinde başarmak istediği modernleşme atağına Düzce’miz de 19 yıl önce bu kervana katılmış ve bizler de hemşehrilerimizin mutluluğu ve refahı için tüm kademelerimizle çalışıyoruz. İlimizin fiziki, sosyal, kültürel, spor ve turizm alanlarında en önemli kentler arasında yer alması ve adının hem ülkemizde hem de yurtdışında duyulup, bilinmesi için projelerimizi hayata geçiriyoruz.
Düzce’mizin il oluşunun 19. kuruluş yıl dönümünü kutlar, ilimizin her alanda gelişimini sürdürmesi ve kalkınmasının sağlanması için canla başla çalışacağımızı bildiririz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.