18 Mayıs 2024

TSO.BAŞKANI ERDOĞAN BIYIK VE BAŞK.YARD.METİN TOPAL MHP.ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal,MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun davetiyle MHP Aday Adayı Tanıtım Toplantısına katılım sağladı.

02 Nisan 2023 Pazar 23:00
118 Okunma
TSO.BAŞKANI ERDOĞAN BIYIK VE BAŞK.YARD.METİN TOPAL MHP.ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı olan Düzce TSO Meclis Üyesi Halil Uzun’un yanı sıra MHP listelerinden aday olmak için 21 aday adayı başvuruda bulundu. Düzce Belediyesi Prof. Dr.Erol Güngör Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısında aday adayları kendilerini tanıtarak partililerden destek talep ettiler.
Aday tanıtım toplantısı hakkında görüşlerini dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “14 Mayıs’ta ülkemiz için çok önemli olan genel seçimler gerçekleştirilecek.

Bugün burada yapılan tanıtım toplantısında da gördüğümüz üzere birçok yaş grubundan,birçok sosyal statüden insanımız ülkemizin yönetiminde söz sahibi olmak, ülkemizi bulunduğu noktadan bir adım daha ileriye taşıyabilmek adına yarışa girmişlerdir. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizi ziyadesiyle mutlu eden bir diğer tablo ise içimizden iki arkadaşımızın bu yarışa dahil olmasıdır. Halil Uzun ağabeyimize çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz.
Gönlümüz her iki arkadaşımızın da milletvekili olarak bizleri Ankara’da başarıyla temsil etmesi yönündedir. Bu vesileyle davetleri için MHP İl Başkanı Sayın İlhami Caboğlu başta olmak üzere aday adayı tanıtım programında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm aday adaylarına başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.