8 Mayıs 2024

TIR DORSESİNDEN 39 AFKANISTAN UYRUKLU ŞAHIS ÇIKTI

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şb. Md.lüğü ekipleri ile müşterek icra edilen faaliyette 39 Afganıstan uyruklu şahıs yakalanmış adli ve idari işlemlerden sonra sınır dışı edilmek üzere Düzce İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

24 Şubat 2024 Cumartesi 13:30
58 Okunma
TIR DORSESİNDEN 39 AFKANISTAN UYRUKLU ŞAHIS ÇIKTI

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şb. Md.lüğü ekipleri ile müşterek icra edilen faaliyette İlimizin Çilimli İlçesi Arabacı Mahallesi D-100 yolu üzerinde 21.02.2024 günü saat 06.00 sıralarında, 59 AX 4XX plakalı araçta yapılan adli aramada dorse kısmında bulunan kağıt havlu balyalarının içerisinde oluşturulan ahşap bölmelerde toplam (39) Afganistan uyruklu şahıs tespit edilmiştir.
Organizatör olduğu tespit edilen M.O. isimli şahıs yakalanmıştır. 
Konu ile ilgili olarak yapılan detaylı araştırma neticesinde Afganistan uyruklu şahısların (3.000) dolar karşılığında anlaştıkları tespit edilmiştir. 
 Olayla ilgili olarak Düzce C. Başsavcılığının talimatı ile şüpheli şahıs hakkında Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlüğü Yapmak suçundan adli işlem başlatılmıştır. 
Ayrıca yakalanan (39) Afganistan uyruklu şahıs adli ve idari işlemlerden sonra sınır dışı edilmek üzere Düzce İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.