8 Mayıs 2024

Tıp Ürünlerinin Üretimi Konusunda Endüstriyel İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı.

Immunflex markası ile faaliyet yürüten CHR Doğal Yaşam ve Sağlık Ürünleri Turizm San. Tic. Ltd. Şti. ile Düzce Üniversitesi arasında, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp ürünlerinin geliştirilmesi için ortak Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyeti yürütmeyi amaçlayan iş birliği sözleşmesi imzalandı.

05 Temmuz 2019 Cuma 11:00
562 Okunma
Tıp Ürünlerinin Üretimi Konusunda Endüstriyel İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı.

Sözleşmeye Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, CHR Doğal Yaşam ve Sağlık Ürünleri Turizm San. Tic. Ltd. Şti. adına ise firmanın kurucusu Tijen Ziyal imza attı.
Başarılı kadın girişimci Tijen Ziyal tarafından kurulan ve Immunflex markası ile faaliyet yürüten firma, ülkemizde yaygın olarak yetişen dut meyvesinden gıda takviyesi ve tedavi edici niteliği olan çeşitli ürünler üretiyor.

İmzalanan sözleşmeyle, hem firmanın mevcut ürünlerinin preklinik testlerinin yapılması, hem de yeni ürün geliştirilmesine yönelik ortak Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleri ile bu faaliyetlerin bölge halkına yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.