9 Mayıs 2024

Tıbbi Bitki Yetiştirilmesi Konusunda İş Birliği Sözleşmesine İmza Attı

Düzce Üniversitesi ile Bolu Orman Bölge Müdürlüğü arasında, ihtisaslaşma faaliyetlerinden Tıbbi Bitki Yetiştirilmesi alanında iş birliği sözleşmesi imzalandı.

05 Temmuz 2019 Cuma 11:00
546 Okunma
Tıbbi Bitki Yetiştirilmesi Konusunda İş Birliği Sözleşmesine İmza Attı

Sözleşmeye; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü adına ise Bölge Müdürü Hasan Keskin imza attı.

İmzalanan protokol ile Düzce ve Bolu bölgesinde, Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait alanlarda tıbbi bitki yetiştirilmesi amaçlanıyor. Bölge halkına ait ekim alanlarında tıbbi bitki yetiştirilmesi için bölge halkına hem Düzce Üniversitesi, hem de Orman Bölge Müdürlüğü tarafından fide temin edilmesi, ürün ekimi, yetiştirilmesi ve hasadı süreçlerinde bölge halkına iş birliği içinde eğitim verilmesi ve destek sağlanması planlanıyor.
İmzalanan sözleşme ile ayrıca ülkemize, yurtdışından ithal edilen tıbbi bitkilerin yerli imkanlarla yetiştirilmesi konusunda da iş birliği yürütülecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.