26 Nisan 2024

TFF.DÜZCE CAM DÜZCESPOR ÇORUMSPOR FK.MAÇINI ERTELEDİ.

TFF, Düzce'de yaşanan depremden dolayı, Pazar günü oynanacak Düzce Cam Düzcespor-Çorumspor maçının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

24 Kasım 2022 Perşembe 19:45
173 Okunma
TFF.DÜZCE CAM DÜZCESPOR  ÇORUMSPOR FK.MAÇINI ERTELEDİ.

TFF'den yapılan açıklamada, " Düzce'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde herhangi bir can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"  ifadelerine yer verilirken,  Pazar günü oynanacak Düzce Cam Düzcespor- Çorumspor maçının ileri bir tarihe ertelerken,Düzcespor'un  gelişim liginde Cumartesi ve Pazar günleri Düzce’de oynayacağı tüm müsabakalarıda  ileri bir tarihi erteledi.
Düzce Cam Düzcespor oyuncularının bir çoğu depremi ilk kez Düzcespor tesislerinde yaşarken,Teknik ekip ve oyuncuların büyük korku yaşarken,Düzce Cam Düzcespor   futbolcularına   pazar gününe kadar izin verildi.
Haber/foto/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.