30 Nisan 2024

Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de Başladı

Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Birinciliği müsabakalarına Düzce ev sahipliği yapıyor.

17 Nisan 2024 Çarşamba 20:30
35 Okunma
Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de Başladı

17-21 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan müsabakalara 27 farklı ilden 21 kız 21 erkek olmak üzere toplamda 168 sporcu katılıyor. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı’nın 2023-2024 eğitim öğretim yılı faaliyet takviminde yer alan Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Birinciliği müsabakaları Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Kortu, Düzce Tenis Kulübü Tenis Kortu ve Düzce Üniversitesi Tenis Kortunda yapılıyor.
Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Birinciliği açılış seremonisine Düzce Valisi Selçuk Aslan, Vali Yardımcısı Ömer Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yasin Tüfekçi katıldı.
Düzce Valisi Selçuk Aslan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’nın açılış konuşmalarının ardından müsabakalar başladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.