28 Mart 2024

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINDA GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ KADROSU MECLİSTEN GEÇTİ

Düzce Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları ikinci birleşiminin ardından sona erdi.

08 Temmuz 2022 Cuma 18:15
186 Okunma
TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINDA GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ KADROSU MECLİSTEN GEÇTİ

 Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirilen toplantı da encümen ve komisyonlara havale edilen 19 gündem maddesi karara bağlandı.
Meclis Başkanvekili Hüdaver Gösterişli Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı da bir önceki meclis toplantı tutanak özeti oy çokluğu ile kabul edilerek komisyonlara havale edilen gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 
Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci birleşiminde Norm Kadro Uygulaması kapsamında Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü kadrosu maddesi görüşülerek oy çokluğu  ile kabul edildi.
Hukuk Komisyonuna havale edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği Değişikliği maddesi ile Usul ve Esaslar başlığı altında Atık Toplayıcıları ile ilgili usul ve esaslar maddesi oy birliği ile meclisten geçti. 

Küçük Mehmetler ile Turaplar Köylerinin belirli bölümlerini kapsayan 33 hektarlık alanın Mücavir Alana dönüştürülmesi talebinin görüşüldüğü madde, AK Parti Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Ergin Çelikağ’ın meclis üyelerine yaptığı detaylı açıklamanın ardından oy çokluğu ile kabul edildi.
Temmuz ayı meclis ikinci toplantısı imar komisyonuna havale edilen diğer kalan gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile tamamlandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.