19 Mayıs 2024

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Düzce Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları ikinci birleşimin ardından sona erdi. Meclis Başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirilen toplantı da komisyonlara havale edilen 12 gündem maddesi karara bağlandı.

08 Temmuz 2023 Cumartesi 12:15
81 Okunma
TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Meclis Başkanvekili Hüdaver Gösterişli Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı da bir önceki meclis toplantı tutanak özeti oy birliği ile kabul edilerek komisyonlara havale edilen gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci birleşiminde ilk gündem maddesi olan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen halı saha
hizmetlerinin 2023 gelir tarifesine eklenmesi talebi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde görüşülen toplu taşıma tarifelerinde değişikliğe gidilmesi maddesi oy çokluğu ile kabul edilirken, Hukuk Komisyonuna havale edilen Bahçeşehir Bölgesi Rehabilitasyon Projesi maddesi de oy çokluğu ile meclisten geçti.
Temmuz ayı meclis ikinci toplantısı imar komisyonuna havale edilen gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından bir sonraki toplantının 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü saat 19.00 yapılmasına karar verilerek sona erdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.