20 Nisan 2024

TEKNOFEST 2022’de Düzce Üniversitesi Proje ve Başarılarıyla Göz Doldurdu

Bu yıl Samsun’da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2022’de yerini alan Düzce Üniversitesi, ürettiği katma değerli projeleri, kazandığı başarıları ve etkili tanıtım etkinlikleriyle göz doldurdu.

08 Eylül 2022 Perşembe 10:45
220 Okunma
TEKNOFEST 2022’de Düzce Üniversitesi Proje ve Başarılarıyla Göz Doldurdu

Düzce Üniversitesi’nden Yine Birincilik Başarısı Yine Madalya Yağmuru 
Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversiteleri gibi farklı sektörden birçok kurum ve kuruluşun yer aldığı TEKNOFEST 2022’de Düzce Üniversitesi, geçen yıl olduğu gibi yine birincilik ödülünün sahibi oldu. Ayrıca ISIF’22 Uluslararası Buluş Yarışması’nda da Düzce Üniversitesi, 1 altın ve 3 gümüş madalyanın yanı sıra TEKNOFEST Girişim Programı Ön Kuluçka Desteği ile teknoloji yarışmalarındaki iddiasını ve başarısını konuşturdu.

Düzce Üniversitesi’nden Yeniliğe, Teknolojiye ve Değişime Büyük Önem Yeniliğe, teknolojiye ve değişime her zaman büyük önem veren Düzce Üniversitesi, farklı kategorilerdeki birçok takımıyla gelecek için ümit verdi. 
Düzce Üniversitesi tanıtım standını Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal başta olmak üzere birçok katılımcı ziyaret etti ve yoğun ilgi gösterdi. 
"Fark Oluşturan Projeler"
Düzce Üniversitesi’nin eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel projeleri, başarıları, katma değerli bölgesel kalkınma çalışmaları ile Düzce Teknopark’ın fark oluşturan girişimcilik ve inovasyon projeleri ziyaretçilerle paylaşıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir: “Teknoloji ve Bilime Yönelik Toplumda Farkındalık Oluşturmak Önemli”
TEKNOFEST 2022’de Düzce Üniversitesi iki gün art arda TRT Radyo ile bir günse Anadolu Ajansı’na röportaj verdi. 
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Üniversitesi standı başta olmak üzere farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 
Teknoloji ve bilime yönelik toplumda farkındalık oluşturmanın önemine dikkat çeken Rektör Sözbir, TEKNOFEST’in Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmaya büyük katkı 
sağladığını ifade ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Düzce Üniversitesi’nin Girişimcilik, İnovasyon ve Ar-Ge Alanlarındaki Haklı Gururu
Nitelikli eğitimi, donanımlı akademik kadrosu ve teknolojik olanaklara sahip derslik ve laboratuvarlarıyla Düzce Üniversitesi’nin girişimcilik, inovasyon ve Ar-Ge alanlarına özel önem verdiğini ve bu çalışmaların 
olumlu sonuçlarını aldığını belirten Prof. Dr. Nedim Sözbir, bu yıl da TEKNOFEST 2022’de, birincilik ödülü ile ISIF’22’de 1 altın ve 3 gümüş madalya kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.
Organizasyonda Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir son olarak, 19 Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla düzenlenen ve TEKNOFEST 2022’ye katılan rektörlerle bir araya geldi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.