10 Mayıs 2024

TEKNİK VE FİZİKİ TAKİP SONUNDA YAKALANDI

Düzce’de uyuşturucu satıcılığı yapan şahıs 2 ay boyunca takip edildi. Şahsın farklı kişilere uyuşturucu satıcılığı yaptığı kayıt altına alınınca şüpheli gözaltına alındı.

11 Ocak 2024 Perşembe 17:30
110 Okunma
TEKNİK VE FİZİKİ TAKİP SONUNDA YAKALANDI

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalarda A.E. isimli şahsın uyuşturucu madde sattığına dair bilgiler alındı. 
Şüpheli hakkında teknik ve fiziki olarak 2 ay boyunca çalışma yapıldı. Çalışmalar çerçevesinde A.E. isimli şahsın farklı kişilere uyuşturucu madde sattığı kayıt altına alındı.
Şahıs suçüstü yakalanırken, şahsın üzerinde 30 gram metamfetamin ile 4 gram esrar ele geçirildi. Şahısla beraber A.E. isimli bir başka şahıs daha yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli tutuklanırken, uyuşturucu madde alan şahıslar hakkında da işlem yapıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.