29 Mart 2024

TBB Meclisi Üye Seçimi Yapıldı.

Düzce Belediyesi Meclis Salonu ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerine ev sahipliği yaptı. Türkiye Belediyeler Birliği meclisine üye seçiminin yapıldığı toplantıda tek liste ile gizli oylama yapıldı.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 13:00
704 Okunma
TBB Meclisi Üye Seçimi Yapıldı.

5355 sayılı kanun kapsamında yenilenen yerel seçimlere bağlı olarak Türkiye Belediyeler Birliği’nin meclis üyelerinin de yenilenmesi durumu dolayısıyla tüm büyükşehir ve il belediyelerinde seçim yapılması konusunda gelen yazı gereği Düzce’de de toplantı düzenlendi.
Düzce Belediye Meclisinde düzenlenen seçime Düzce Belediye Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlık ederken nüfusu en fazla olan ilçeler Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin katip üye olarak yerini aldı. İki belediye başkanı ile bir meclis üyesinin asil, bir belediye başkanı ile bir meclis üyesinin yedek olarak seçileceği toplantıya Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan belediye meclis üyeleri ile birlikte yerlerini alırken Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu seçime katılmadı.
Liste yöntemi ile gizli oylama şeklinde yapılması kararlaştırılan seçime tek liste ile gidilirken listede yer alan isimler Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ile Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Meclis Üyesi Mesut Sancaklı asil üye, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ile Meclis Üyesi Hüseyin Çiftçi yedek üye şeklinde oldu.
Mecliste bulunan başkanlar ve üyelerin gizli oy kullandığı seçimde önerilen tek liste oy çokluğuyla kabul edildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.