29 Mart 2024

Tarihi Ceneviz Kalesi'inde Son Çalışmalar

Akçakoca Belediyesi, ilçeyi her açıdan pandemi sonrasına hazırlıyor.

01 Haziran 2020 Pazartesi 14:30
325 Okunma
Tarihi Ceneviz Kalesi'inde Son Çalışmalar

Salgın döneminde şehir merkezinde ve liman bölgesinde farklı projeleri hayata geçiren Belediye ekipleri, tarihi şahsiyetler ve eski Türk devletleri ve liderleriyle ilgili heykel çalışmalarını da sonlandırmıştı.
Pandemi sonrası normalleşme takvimi kapsamında, ilçeyi turizm sezonuna eksiksiz bir şekilde hazırlama çalışması yürüten Belediye ekipleri, Akçakoca’nın tarihi değeri olan Cenaviz Kalesi’ne giden yol üzerinde çalışmalara başladı.

Ekipler, tadilat çalışması biten Kale’yi ziyaret edecek olanların en büyük şikayetlerinden olan bozuk yolda çalışmalar başlattı.
Kale’ye çıkan güzergâhta tretuvar çalışması yapan ekipler, yaya yürüyüş yolunu tamamladıktan sonra asfalt ve taş kaplama çalışmaları yapacaklar.


Çalışmaların hızla ilerlediği fark edilirken, yol çalışmasının en kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.