19 Mayıs 2024

TAKIMLARIMIZIN KADERİ BU HAFTA BELİRLENİYOR

Bölgesel Amatör Lig Temsilcilerimizin Kaderi Bu Haftadaki Maçları Belirleyecek

06 Mayıs 2024 Pazartesi 11:45
49 Okunma
TAKIMLARIMIZIN KADERİ BU HAFTA BELİRLENİYOR

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden temsilcilerimizden  Kaynaşlı Belediyespor cezası nedeniyle Bileçik şehir stadında Eskişehir temsilcilerinden Yunus Emre Belediyespor’u 7-1 mağlup ederken,Çilimli Belediyespor deplasmanda Eskişehirspor’a 4-1 mağlup oldu.
Alınan bu sonuçların ardından Kaynaşlı Belediyespor 42 puanda kalırken puanını 45 yaparken Çilimli Belediyespor ise aldığı mağlubiyet ile 44 puanda kaldı.


Bal liginde son haftaya gelindiğinde Kaynaşlı Belediyespor deplasmanda düşme korkusu olmayan Sincanspor ile karşı karşıya gelirken Çilimli Belediyespor ligte 3. lige çıkmayı garantileyen Polatlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 
Her iki temsilcimiz galip gelirse düşen takım Çilimli Belediyespor olabilir. Sincanspor Kaynaşlı müsabakası berabere veya Sincanspor galibiyeti ile biterse Çilimli Belediyespor’un alacağı galibiyet ile Kaynaşlı Belediyespor küme düşebilir.Bölgesel Amatör Lig Temsilcilerimizin Kaderi Bu Haftadaki Maçları Belirleyeçek.

Grubunda her iki takımda kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmaları 1-0 galibiyetle tamamladılar.
İki temsicimizin de bölgesel lig serüvenine devam edebilmeleri için  3. bir baraj maçı yapabilirler.
Sincanspor Kaynaşlı Belediyespor’u yenerse Çilimli Belediyespor Polatlı Belediyespor maçı berabere biterse her iki takım puanları 45 şer puan olarak eşit olaçak.
Puan eşitliğinde TFF.nin belirleyeceği tarafsız bir sahada oynanacak müsabakada galip gelen takımın Bal ligi serüveni devam ederken diğer temsilcimiz yerel Süper amatör lige devam edecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.