16 Nisan 2024

Şükrü Sert "İstifasını Sosyal Medya Hesabından Paylaştı"

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert görevinden istifa etti. Bu kararını sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyu ile paylaşan Sert, “Partime ve davama hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

01 Şubat 2020 Cumartesi 19:30
904 Okunma
Şükrü  Sert

Düzce AK Parti teşkilatından istifa geldi. AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, 2 yıldır sürdüğü AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.
AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:“Değerli Kamuoyu ve Genç Kardeşlerim. 2 yılı aşkın süredir gururla sürdürdüğüm İl Gençlik Kolları Başkanlığından, Genel Merkezimizin aldığı tavsiye kararına istinaden feragat ediyorum. İl Genel Meclisi üyeliğim ile partime ve davama hizmet etmeye devam edeceğim.?Saygılarımla...

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.