18 Nisan 2024

Standard Profil'e, Toyota'dan "Tedarikçi Başarı Ödülü"

Standard Profil 15 yıldır tedarikçisi olduğu dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Toyota tarafından kalite kategorisinde '2018 Tedarikçi Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

20 Nisan 2019 Cumartesi 12:15
819 Okunma
Standard Profil'e, Toyota'dan

Standard Profil 15 yıldır tedarikçisi olduğu dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Toyota tarafından kalite kategorisinde '2018 Tedarikçi Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Dünya çapındaki otomotiv markalarına sızdırmazlık profili üretimi yapan Standard Profil Grubu, 15 yıldır tedarikçisi olduğu en büyük müşterilerinden biri olan Toyota tarafından '2018 Kalitede Tedarikçi Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Toyota Motor Avrupa Başkanı ve CEO'su Dr. Van Zyl'in katılımıyla Belçika'da gerçekleşen 19. Toyota Avrupa Tedarikçi Ödül Töreni'nde büyük ödülü Standard Profil adına Standard Profil Grubu Satış Müdürü Vedat Özkan teslim aldı.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.