20 Nisan 2024

Sosyal Mesafeyi Koruyarak Teşekkür Etti

Düzce Belediyesi Koronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında sokak, cadde ve kalabalığın yoğun olduğu bölgelerde dezenfekte işlemlerini tüm hızıyla sürdüren Düzce Belediyesi, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak ve ardından ilaçlama yaparak dezenfekte işlemleri sürdürüyor.

31 Mart 2020 Salı 15:00
363 Okunma
Sosyal   Mesafeyi  Koruyarak  Teşekkür Etti

Düzce Belediyesinin cadde ve kalabalığın yoğun olduğu bölgelerde 7/24 dezenfekten işlemlerini sürdüren personellerini çalışma alanlarında sosyal mesafeyide koruyarak ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yoğun mesai harcayan çalışanlarına teşekkür etti.
Virüsle mücadelede yoğun kullanılan cadde, sokak ve yaya kaldırımları akşam saatlerinde başlayan ve titizlikle sürdürülen çalışmalara Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de katııdı. 

İlgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Özlü, koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğun bir mesai harcayan  belediye ekiplerine teşekkür etti. 
Başkan Özlü,bu süreçte, devletimizin tüm kamu kurum ve kuruluşları tam bir uyum halinde bu salgın hastalıktan kurtulabilmek için büyük çaba sarf ediliyor. 
Vatandaşlarımızın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Hiçbir virüs aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir. 

Bu kapsamda bizim ilk başta almamız gereken önlem evlerimizden mümkün olduğunca çıkmamak ve sosyal mesafeyi korumak. Biraz sabırlı davranmak durumundayız” dedi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.