26 Nisan 2024

“Sokağa Atmayın Bize Getirin”

Sokakta yaşayan köpeklerin sayısı çoğalırken bu artışın en büyük nedeni başka ilçelerden ve köylerden getirilerek Düzce’ye bırakılan hayvanlar olarak artış gösteriyor.

12 Eylül 2019 Perşembe 20:30
573 Okunma
“Sokağa  Atmayın Bize Getirin”

Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ayrıca kontrolsüz şekilde çoğalan sokak hayvanlarını kontrol altına alabilmek için vatandaşlara çağrıda bulunarak, hayvanlarını sokağa bırakmak yerine Belediyeye emanet etmelerini istedi.
Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;            “ Çok sayıda terkedilmiş ve başka yerlerden gelip buralara bırakılmış hayvanlarla karşılaşıyoruz. Bildiğimiz ya da gözümüzle gördüğümüz vakalar oluyor. İnsanlar çevre ilçelerden ve köylerden getirdikleri hayvanları sağa sola toplu bir şekilde bırakıyor. Kontrolsüz şekilde çoğalan sokak hayvanlarını kontrol altına alabilmek için vatandaşlardan, hayvanlarını sokağa bırakmak yerine bize bildirmelerini yada Mergiç mahallesinde ve Kurt suyunda bulunan barınaklarımıza emanet etmelerini istiyoruz.” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.