25 Nisan 2024

SİYASİLERİN RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Siyasi İl Başkanları müslüman aleminin mubarek Ramazan Bayramını kutladı

24 Mayıs 2020 Pazar 10:45
403 Okunma
SİYASİLERİN RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

AK PARTİ İL BAŞKANI MUSTAFA KESKİN

Tüm Dünyada insanlığı tehdit eden COVID-19 virüs ile mücadelede Türkiye en başarılı ülkelerden birisi olmuştur. Sağlık Bakanlığımız, Sağlık Çalışmalarımız ve Hastanelerimiz birçok Ülkeye Dünya Sağlık Örgütü tarafından örnek Ülke olarak gösterilmiştir. Ekonomik anlamda İstikrar Kalkanı kapsamında esnafımızın, çalışanımızın, ihtiyaç sahibi insanlarımızın her an yanlarında olduğumuzu gösterdik.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, TC. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, TC. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, TC. Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak, TC. Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk, TC. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, TC. Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar ve tüm Bakanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaktan ve Türk olmaktan gurur duyduğumuz bu günlerde; Aziz Milletimizden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen kahraman Sağlık Çalışanlarımıza, Emniyet Güçlerimize, Tüm Belediyelerimize ve çalışan personellerine, Eğitimcilerimize, tüm Kamu Kuruluşlarında çalışanlara, Türk Kızılay çalışanlarına, Afad çalışanlarına, tüm Sivil Toplum Örgütlerimize ve gece gündüz çalışan Vefa Sosyal destek ekiplerine ayrıca ismini sayamadığım herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu sürecin geçmesi için özveri ile evlerinden çıkmayıp büyük bir sabır örneği sergileyen Yaşlılarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, annelerimize ve tüm Düzceli hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Bu anlamda Düzce’li tüm vatandaşlarımın Ramazan Bayramı mübarek olsun. Sağlıklı, sıhhatli ve bereketli nice bayramlarda buluşmak nasip olsun. Yeniden birbirimize sarılacağımız nice bayramlarda buluşmak ümidiyle saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI YUNUS ÖZAY ER

İyi parti Düzce il başkanı Yunus Özay Er, bayramların insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı önemli günler olduğunu belirterek, "Bu yıl salgın nedeniyle bayramı birbirimizden uzakta geçirsek de gönüllerimiz her zaman birlikte olacak" dedi.Er mesajında; “ Bayramlar sevgi, dostluk, birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının en üst düzeyde yaşandığı, küskün ve dargınların kardeşçe kucaklaştığı önemli günlerdir. Dünyayı etkisi altına alan salgın dolayısıyla bu bayram kucaklaşamasak da, Kültürümüzde özel bir yere sahip olan ve küçük büyük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı bu önemli bayramların toplumun bütün fertleri arasında daha fazla kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutluyor, bu Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.