7 Mayıs 2024

Siyasi Kurnazlık Peşinde Olmadık..

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Düzcedeki basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada Ak Parti tarafından reddedilen MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmazın fındık araştırma önergesinin grup kararı dışında verdiği söyleyerek, etik bulmadık dedi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 21:22
429 Okunma
Siyasi Kurnazlık Peşinde Olmadık..

Keskin, Yılmazın hareketini, MHP İl Başkanı Caboğlu nun yaptığı milletvekilimize sahip çıkın açıklamasının hemen arkasından olması nedeniyle , sahip çıkın dediğiniz adamlara gol atma anlayışı şeklinde nitelendirdi.
Karadeniz Bölgemizi ilgilendiren bir konuda AK Parti vekillerinin ve grubunun yaptığı çalışmayı ve MHP Grubunun yaptığı çalışmayı, göz önünde bulundurmadan böyle bir açıklama yapmasını, Düzcenin yerel siyasetini ilgilendiren bir konu ile alakalı bir konu olduğunu belirtmek isterim.
Sahip çıkın dediğiniz adamlara gol atma anlayışını etik bulmuyorum .
Bir hafta önce bizim vekilimize sahip çıkın diyen bir açıklamanın arkasından, sahip çıkın dediğiniz adamlara gol atma anlayışı, bizim siyasi etik kurallarımıza uymamıştır. Bunu da doğru bulmuyoruz.
Sağlam bir zemine oturtulması için bir çalışma yapılacak Son olarak fındık fiyatının belirlenmesine ilişkin, AK Partili vekillerin bir çalışmasının olacağını kaydeden Keskin, şu ifadelerde bulundu:
Bu konuda yapılmak istenen şey serbest piyasada fındığın daha yüksek fiyattan alınması sağlanmak istendi. Biliyorsunuz geçtiğimiz dönemdeki, fındığı TMO, fındığın fiyatının yükselmesi adına sahaya sürmedi. Sayın Bakanımız da bununla alakalı açıklanma yaptı. Stoklarda olan fındığın sahaya sürülmeyeceği konusunda. Tarım Bakanımızın bununla ilgili bir çalışması var. Bu hafta Mecliste fındığın sadece bu sene fiyatının yüksek olması gibi bir sonuç olamaması için bunun sağlam bir zemine oturtulması için bizim milletvekillerimiz, grubumuz bu konuyla ilgili çalışma yapacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.